Μπορείτε να το ακούσετε από εδώ

https://orcd.co/tomesamoufos

Κυκλοφόρησε από την FM Records το νέο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ του τραγουδοποιού, τραγουδιστή και συγγραφέα Δημήτρη Κάσσαρη, με τίτλο ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΩΣ.

Όπως γράφει ο ίδιος ο δημιουργός:

“Οκτώ τραγούδια μου σαν κεράκια που τα ανάβω ένα ένα στη σωστή ώρα για να φωτίσουν άπλετα “Το μέσα μας φως”. Φως αλληλεγγύης και καλοσύνης, φως εσυναίσθησης και ανθρωπιάς.  Εκείνο το φως που μέσα “σε άγρια μαύρη εποχή” αν καταφέρεις να το διατηρείς αναμμένο, χαμογελάς στη ζωή με ευγνωμοσύνη”.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ οι: Γιώργος Νταλάρας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ηρώ Σαϊα, Νίκος Ανδρουλάκης, Πέννυ Μπαλτατζή και Δημήτρης Κάσσαρης.

ΣΤΙΧΟΥΣ έγραψαν οι: Δημήτρης Κάσσαρης (4), Ηλίας Μάστορης (2), Γιάννης Παπουτσάκης  και Εύη Τσιτιρίδου-Χριστοφορίδου.

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ:  ¨Ευχαριστώ τον τραγουδοποιό Νίκο Ξύδη,  που αγάπησε τα τραγούδια μου σαν δικά του παιδιά, επίσης για την άψογη ηχοληψία, την όλη παραγωγή και για την φιλική και αρμονική συνεργασία μας.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ: Νεοκλής Νεοφυτίδης, πιάνο / Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιώργος Μάτσικας, Βασίλης Κετεντζόγλου, Δημήτρης Κουφογιώργος, μαντολίνο, κιθάρες / Θύμιος Παπαδόπουλος, σοπράνο σαξόφωνο / Θανάσης Σοφράς, κόντρα μπάσο / Νίκος Μέρμηγκας, πολίτικο λαούτο  / Γιώργος Μαρινάκης, βιολί / Άγγελος Πολυχρόνου, κρουστά / Νίκος Βελώνιας, πιάνο / Τάσος Αθανασιάς, Νίκος Παπαναστασίου, Δημήτρης Κούστας, ακορντεόν.

ΗΧΟΛΗΨΙΑ, μίξη, mastering του Ίμβρος: Ηλίας Λάκκας – studio Odeon.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΙΣΚΟΥ: Ευχαριστώ την γραφίστα Λένα Τρυπιδάκη για το καλλιτεχνικό εικαστικό αποτέλεσμα και για την στήριξή της σε κάθε νέα ανησυχία μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Κωνσταντίνο Χριστοφορίδη για τον συντονισμό και την παρουσίαση του “Ίμβρος” καθώς και τον Δημήτρη Αραμπατζή (Dimitris TZ) για το υπέροχο video clip που μας παραχώρησε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την FM Records και όλη την ομάδα για τις συμβουλές και την ανθρώπινη επικοινωνία μας για να λάμψει έξω “Το μέσα μου φως”.

ΤΕΛΟΣ ευχαριστώ την γυναίκα μου Λένα, σύντροφο ζωής για την οποία έγραψα το τραγούδι “Το μέσα μου φως” που έδωσε και τον τίτλο του άλμπουμ.

Αφήνω αυτό το νέο μου δημιούργημα σαν μια προσφορά στους συνανθρώπους του καιρού μου με την ευχή να γαληνεύουν οι ψυχές, να ημερεύουν τα σκοτάδια.

Δημήτρης Κάσσαρης