“Αυτός ο Άνθρωπος αυτό το μεσημέρι μ’ έκανε να πιστέψω
Τον Ευχαριστώ πάρα πολύ. Από τα τρίσβαθα της καρδιάς. Αληθινά μεγάλη ανθρώπινη ερμηνεία.
Φίλε καλέ, είναι μεγάλη συγκίνηση να πάρεις στην καρδιά σου αυτό το λαϊκό στην ουσία αλλά δύσκολο τραγούδι και να το εκφράσεις με αυτήν την καταιγιστική απλότητα.- ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ”

Dimitris Kassaris:  Καλημέρα Αγαπημένε Σταμάτη!  Τα ευχαριστώ είναι λίγα.

STAMATIS KRAOYNAKIS:  Είναι πολύ ωραίο που συναντιόμαστε μ αυτόν τον τρόπο Ότι διάλεξες αυτό το ωραίο λαικό μας τραγούδι να το επιστρέψεις με τέτοια αδυσώπητη καταλυτική γνησιότητα τοποθετώντας το μέσα στο μυθιστόρημα. Τροβαδούρος από το Τρίτο Στεφάνι λίγο πριν την απελευθέρωση. Αν επιζήσουμε θα συναντηθούμε Οπωσδήποτε.

Despina Kraounakis:  πω πω….Σταμαμάτη…

Stamatis Kraounakis Despina Kraounakis: έξοχος

Despina Kraounakis Stamatis Kraounakis: συγκινήθηκα

Stamatis Kraounakis:  μα κούκλος

Tsioufis Kostas : Ερμηνεία λαμπερή, μέσα απ την ψυχή του!!

γιωργος ψυχογυιος:  Βάλσαμο

Marios Taramides:  o Δημήτρης Κάσσαρης καλύτερα κι από τους καλύτερους!

Κα Βασιλική Κατσούδα  Αγαπητέ Δημήτρη (επέτρεψε μου τον ενικό, σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο), θερμά σε ευχαριστώ για την δική σου στιγμή-προσφορά σε όλο αυτό που ζούμε. Την από καρδιάς σπιτική σου απόδοση του δυνατού, αισιόδοξου, υπέροχου, αγαπημένου μου τραγουδιού, με την έξοχη φωνή σου, την ανακάλυψα πριν λίγες μέρες κι από τότε σε ακούω κάθε πρωί στη δουλειά. Φυσικά και σε κάθε ευκαιρία στο σπίτι. Να είσαι πάντα καλά να μας χαρίζεις με την φωνή και την ερμηνεία σου όμορφα τραγούδια και ξεχωριστές στιγμές.